מכרז פומבי- כ"א- 06/2020 סייעת חינוך מיוחד בגן שפתי

מכרז פומבי- כ"א- 06/2020

סייעת חינוך מיוחד בגן שפתי

בהתאם לסעיף 10 לצו המועצות ( נוהל קבלת עובדים לעבודה ) , תשל"ו – 1976 , נמסרה בזה הודעה על      משרה פנויה לתפקיד סייעת חינוך מיוחד בגן שפתי, שיעור כל משרה – 50%.

מועד אחרון להגשה :  22/03/2020  שעה  14:00

טפסים להגשת הבקשות אפשר להשיג במשרדי המועצה .

ייעוד התפקיד:

סיוע לפעילות הכיתתית תוך מילוי משימות ארגוניות ופדגוגיות בחינוך מיוחד בכפוף לתכנית העבודה של הכיתה ולתכנית לימודית אישית המותאמת ליכולתו של כל ילד/תלמיד ולמגבלותיו וכן בכפוף למדיניות משרד החינוך והנחיותיו.

תיאור התפקיד :

-       מתן סיוע פרטני לתלמידים.

-       מתן סיוע פיזי ודאגה על שמירת ניקיונם של התלמידים.

-       סיוע ארגוני לצוות הפדגוגי.

דרישות התפקיד :

-       השכלה: 12 שנות לימוד.

-       קורסים והכשרות מקצועיות: סיים בהצלחה קורס עזרה ראשונה.

-       שפות: בהתאם לצורך.

-       ניסיון מקצועי/ניהולי: לא נדרש.

-       רישום פלילי: היעדר הרשעה בעבירת מין, בהתאם לחוק למניעת העסקה של עברייני מין, תשס"א- 2001.

-        כישורים אישיים: עירנות  ודריכות , יכולת ארגון ותכנון , סמכותיות .

-        דרישות תפקיד מיוחדות: נטייה לעבוד עם ילדים , חוש אסטתי לקישוט ולסידור , יכולת לנהל משק בית מסודר , יכולת טיפול בילדים ,כושר עבודה בצוות .

בכבוד רב,

ראש  המועצה המקומית