توزيع طرود غذائية على جمهور المسنين

שלום לתושבי כסרא סמיע

מבקש להביא בפניכם מס׳ דברים לאחר 47 ימי מגיפת הקורונה:
1. לשמחתנו- עד יום זה אין חולה קורונה בקרבנו ושלא יהיו בעזרת השם, אך יש 7 תושבים בבידוד.
2. מחלקת הרווחה על כל נציגיה העו״סים, נושמים לרווחה ועוצמה פועלים יום ולילה. כולל מחלקת התברואה/ הבריאות, צוות האחזקה והביטחון.
3.  מרכז חכ״מ ומועדוניות שיקומיות עובדים, לפי הנחיות משרד הרווחה והמועצה.
4. מוסדות חיוניים- קופות חולים, בתי מרקחת, דואר וטיפות חלב עפ״י הנחיות משרד הבריאות.
5. חלקנו, ונמשיך לחלק מנות חמות וחבילות כנדרש ומתחייב. עד כה חולקו וכך יתמשיך עד החזל״ש:
א. מועצה מקומית- חבילות מזון לנזקקים וקבלת סיוע באמצעות קולות קוראים וגיוס עמותות.
ב. משרד הרווחה- מנות חמות עבור 60 קשישים בתדירות שלוש פעמים בשבוע, 53 תווי קניה בעלות 300 ש"ח, 60 סלי מזון עבור אוכלוסייה נזקקת, 22 חבילות משחקים לאוכלוסיית נושמים לרווחה.
ג. ספואן מריח מטעם הקרן לידידות- 50 חבילות מזון./ באר טוביה.
ד. סיירת הורים כסרא- חלוקת 120 חבילות.
ה. ועד הורים יסודי סמיע- 82 חבילות.
ו. משרד החינוך- אגף שחר 12 תווי קניה בעלות 250 ש"ח לילדים.
ז. ד״ר כמאל חטיב- 20 תווי קניה בעלות  750 ש"ח כל אחד.
ח. עמותת שיח׳ אמין טריף ז״ל- 47 חבילות.
ט. מכללת סחנין- 6 חבילות עבור ילדי מעון סמיע שבהפעלתו.
י. ביניפט- פעם בשבוע חלוקת חבילות מזון ומשחקים במתקנים שבהפעלתה.
יא. משרד הנגב והגליל- 195 ערכות משחקים עבור הילדים והתלמידים, חלוקתם תתבצע מחר 9/4.
יב. ענאן עבדאללה- על התרומה, היוזמה וההתנדבות בעיקר במשיכת החבילות מבאר טוביה.
יג. סיאח זין אלדין- מאפיית הנרקיס פקיעין שתרם מעל 700 פיתות עבור 21 משפחות וחולקו ע״י הנהלת ביה״ס אלוג'דאן וחלק מהתלמידים.
בהזדמנות מבקש להודות לכל מי שהושיט ומושיט יד ועזרה לתושבינו הנזקקים ובעיקר תתברך המדינה שיש בה משרד הרווחה והשירותים החברתיים למען אותה אוכלוסייה ועוד לפקע״ר ומשטרת ישראל וכלל הנציגים שעזרו על הכול.
6. בהמשך יוצא מזכר כולל כריזה בגין תקנות שע״ח שאושרו ע״י הממשלה ביום 7.4.20.

חג פסח ופסחא שמח
   יאסר גדבאן