مناقصه 9-2019 - ضابط دوام

מועצה מקומית כסרא-סמיע

מכרז פומבי- כ"א- 9/2019

קצין ביקור סדיר

בהתאם לסעיף 10 לצו המועצות ( נוהל קבלת עובדים לעבודה ) , תשל"ו – 1976 , נמסרה בזה הודעה על משרה  פנויה  לתפקיד קצין ביקור סדיר , שיעור המשרה – 50%.

מועד אחרון להגשה :  04/04/2019  שעה  14:00

טפסים להגשת הבקשות אפשר להשיג במשרדי המועצה .

1.                  ייעוד:

עובד רשות מקומית ששר החינוך הסמיכו לעניין זה, שתפקידו הבטחת החלת חוק לימוד חובה והתמדת התלמידים במוסדות החינוך במשך 15 שנות לימוד.

2.                   תחומי אחריות:

-          בקרה על תלמידים במסגרת חוק לימוד חובה.

-          איתור ומניעת נשירה של תלמידים.

-          טיפול ומעקב אחר היעדרות של תלמידים.

-          ליווי תהליך מעבר תלמידים ממסגרת חינוכית אחת לאחרת.

-          ייעוץ והנגשת מידע הקשורים לתחום עיסוקו.

3.                   מאפייני העשייה הייחודית בתפקיד:

-          עבודה בשעות בלתי שגרתיות.

-          עבודה מול גורמים רבים ברשות ומחוצה לה.

-          נסיעות מרובות במסגרת התפקיד.

-          עבודה עם ילדים ונערים במסגרת התפקיד.

-          עבודה עם ילדים ונערים- (גילאי 3-18, חינוך מיוחד עד גיל 21).

4.                   תנאים מקדימים למינוי:

ידע והשכלה:

א.   השכלה: בעל תואר אקדמי שנרכש במוסד המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים במש' החינוך, יתרון לבעלי תואר אקדמי בחינוך, ייעוץ או חינוך מיוחד. או הנדסאי או טכנאי רשום בהתאם לסעיף   39 לחוק ההנדסאים והטכנאים המוסמכים, התשע"ג -2012.

ב.    קורסים והכשרות: בעל תעודת הוראה.

ג.     יישומי מחשב: יכולת עבודה בסביבה עתירת טכנולוגיה הפעלת מחשב ושליטה בתוכנות ה- office .

ניסיון מקצועי:

עבור בעל תואר אקדמי או השכלה תורנית כמוגדר לעיל הוראה בבית ספרבמשך שלוש שנים לפחות  או ניסיון בחינוך הבלתי פורמלי במשך חמש שנים -לפחות. עדיפות לעבודה עם בני נוער בסיכון.

עבור הנדסאי רשום הוראה בבית ספר במשך ארבע שנים לפחות או ניסיוןבחינוך הבלתי פורמלי במשך שש שנים לפחות. עדיפות לעבודה עם בני נוער בסיכון.עבור טכנאי רשום הוראה בבית ספר במשך חמש שנים לפחות או ניסיון בחינוךהבלתי פורמלי במשך שבע שנים לפחות. עדיפות לעבודה עם בני נוער בסיכון.

5.                  רישום פלילי: היעדת הרשעה בעבירת מין, בהתאם לחוק למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות מסוימים, תשס"א – 2001.

בכבוד רב,

יאסר ג'דבאן